FAQ - Vanliga frågor & svar - Kalles Bud & Godstransport FAQ - Vanliga frågor & svar - Kalles Bud & Godstransport

Vanliga frågor & svar

Välkommen till vår sida för vanliga frågor och svar! Här har vi samlat svar på de frågor som oftast ställs av våra besökare. Vi hoppas att du kommer att finna de svar du letar efter. Skulle du ha ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss.

Prissättningen varierar beroende på faktorer som avstånd, volym och eventuella extra tjänster som för och upppackning samt montering. fyll i formuläret under önskad tjänst för en skräddarsydd offert. (länk till formulär) 

Med hjälp av våra samarbetspartners så erbjuder vi alla våra tjänster samt flyttservice i hela Sverige. Vi utför även utrikestransporter med hjälp av samarbetspartners. Kontakta oss för att diskutera ditt specifika behov.

Förutom själva flytten erbjuder vi packningstjänster, monteringtjänster, lager och magasinering, 3PL, godstransporter, lagersystem, tungalyft och mycket mer. 

Vi rekommenderar att du bokar din flytt så snart som möjligt för att säkerställa tillgänglighet. Normalt sett kan vi hantera bokningar med kort varsel, men det är bäst att planera i förväg för att undvika eventuella problem.

 

Ja, vi är fullt försäkrade för att täcka eventuella skador på ditt gods under transporten. Vi kan även erbjuda extra försäkringar för extra trygghet om så önskas.

Vi rekommenderar att du packar ner dina tillhörigheter i lådor och märker dem tydligt för att underlätta både för dig och för vårt team under flytten. Om du vill kan vi också hjälpa till med förpackningen. 

Vi har erfarenhet av att hantera specialföremål som konstverk, antikviteter och föremål som är ömtåligt, känslig eller tungt. Kontakta oss för att diskutera specifika krav för dina föremål.

Det beror på faktorer som avstånd, mängd av gods och tillgänglighet. Vi kan ge en uppskattning baserat på din specifika situation när du bokar.

Ja, vi erbjuder förvaringstjänster för ditt bohag om du behöver det. Vi har säkra och bekväma förvaringsutrymmen tillgängliga för både kort- och långvarig förvaring.

Vi accepterar olika betalningsmetoder så som Swish, kreditkort och banköverföringar. Kontakta oss för att diskutera betalningsalternativ.

Vi förstår att planer kan ändras. Kontakta oss så snart som möjligt om du behöver ändra din bokning. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dina behov.

Vi rekommenderar att du informerar oss så snart som möjligt om eventuella skador.

Vi använder professionell utrustning och tekniker för att säkerställa att dina tillhörigheter transporteras säkert. Våra medarbetare är välutbildade och erfarna inom säker hantering av gods och bohag.

Ja, vi kan hjälpa till med att packa upp lådor och ställa in möbler enligt dina önskemål. Upppackning sker dock endast på fria ytor. Berätta för oss vad du behöver hjälp med så anpassar vi våra tjänster efter det.

Vi kan transportera de flesta typer av föremål, men det finns vissa undantag, till exempel farliga kemikalier eller explosiva material. Kontakta oss om du är osäker på om vi kan transportera ett specifikt föremål.

Vi använder etiketter och dokumentation för att säkerställa att ditt gods hanteras och transporteras korrekt. Om du har speciella önskemål eller krav kan vi anpassa våra procedurer efter det.

Ju tidigare du informerar oss om eventuella specialbehov eller krav, desto bättre kan vi planera och förbereda oss för din flytt. Vi rekommenderar att du kontaktar oss så snart som möjligt för att diskutera dina behov.

Ja, vi kan tillhandahålla flyttkartonger och förpackningsmaterial för din flytt. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få mer information om tillgängliga material och priser.