Våra tjänster

Montage

Via vårt bifirma Montörerna kan vi erbjuda professionellt möbelmontage och inredningsmontage i butiker, kontor och offentliga miljöer. Vi är specialister på allt från väggfasta hyllor och armaturer till kontorsmöbler. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Det innebär en kostnadsbesparing för dig som kund, genom att kapa onödig spilltid vid inköp. Vi verkar inom hela Sverige med primärt fokus på Norrbotten och Västerbotten.

Vår affärsidé är att ”med flexibilitet, kompetens och personligt engagemang tillfredsställa våra kunders behov av inrednings- och möbelmontage”. För att nå dit ser vi alltid till att anpassa våra tjänster efter kundens behov.

Behöver du hjälp med inrednings- och möbelmontage?

Montörerna monterar kontorsmöbler, hotellinredning, butiksinredning, hyllsystem, receptionsdiskar, arkiv med mera. Vi har lång erfarenhet från dem flesta typer av inredningsmontage och erbjuder både montage och arbetsledning i stora som små projekt. Våra största uppdragsgivare är väletablerade leverantörer av kontorsmöbler.

Förutom montage vid nyleveranser hjälper vi många företag och organisationer vid exempelvis omflyttningar. Då är det ofta möbler, väggfast inredning, arkiv, armaturer, gardiner med mera som behöver demonteras och monteras. Vi utför även mindre ombyggnationer och snickeriarbeten.

Montörerna