Våra tjänster

Montage

Våra montörer kan erbjuda professionell möbelmontage och inredningsmontage i butiker, kontor och offentliga miljöer. Vi är specialister på allt från väggfasta hyllor och armaturer till kontorsmöbler. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Det innebär en kostnadsbesparing för dig som kund, genom att kapa onödig spilltid vid inköp. Vi verkar inom hela Sverige med primärt fokus på Norrbotten och Västerbotten.

Vår affärsidé är att ”med flexibilitet, kompetens och personligt engagemang tillfredsställa våra kunders behov av inrednings- och möbelmontage”. För att nå dit ser vi alltid till att anpassa våra tjänster efter kundens behov.

Behöver du hjälp med inrednings- och möbelmontage?

Montörerna monterar kontorsmöbler, hotellinredning, butiksinredning, hyllsystem, receptionsdiskar, arkiv med mera. Vi har lång erfarenhet från dem flesta typer av inredningsmontage och erbjuder både montage och arbetsledning i stora som små projekt. Våra största uppdragsgivare är väletablerade leverantörer av kontorsmöbler.

Förutom montage vid nyleveranser hjälper vi många företag och organisationer vid exempelvis omflyttningar. Då är det ofta möbler, väggfast inredning, arkiv, armaturer, gardiner med mera som behöver demonteras och monteras. Vi utför även mindre ombyggnationer och snickeriarbeten.

Vi erbjuder trygg lagring och utkörning av gods

Vid våra terminaler i Luleå, Umeå och Kiruna kan vi erbjuda mottagning av gods med ankomstkontroll, mellanlagring samt utkörning till slutkund för montage på överenskommen tid. Våra lager är uppvärmda och larmade för att du som kund ska känna dig trygg.

För att ytterligare effektivisera ditt lager och optimera logistiken erbjuder vi även skräddarsydda lagersystemlösningar, i samarbete med BITO. Dessa högkvalitativa och innovativa lösningar är designade för att möta dina specifika behov och ge långsiktiga fördelar för din verksamhet. Upptäck hur vi kan hjälpa dig med allt från lagerhyllor till pallställ och plastlådor.

Prisförfrågan montage

Vill du ha en offert? Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Nästa steg: synkronisera en utökning för e-post

För största nytta av ditt formulär föreslår vi att du synkroniserar det via en utökning för e-post. Läs mer om våra alternativ för e-posttillägg på följande sida: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Obs! Ta bort detta tips innan du publicerar formuläret.
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 512 MB.