Våra tjänster

Montage i Umeå

Kalles montörer är din pålitliga partner för professionellt möbelmontage och inredningsmontage i Umeå. Våra specialister kan hantera allt från montering av väggfasta hyllor och armaturer till kontorsmöbler. Oavsett om det handlar om små eller stora projekt, så är inget jobb för litet eller för stort för oss. Genom att anlita våra tjänster kan du som kund spara både tid och kostnader genom att undvika onödigt spill.

Vi verkar inom hela Sverige med särskilt fokus på Norrbotten och Västerbotten.

Vår affärsidé är att ’med flexibilitet, kompetens och personligt engagemang tillfredsställa våra kunders behov av inrednings- och möbelmontage’. Vi strävar alltid efter att skräddarsy våra tjänster för att uppfylla varje kunds specifika behov.

Behöver du hjälp med inrednings- och möbelmontage i Umeå?

Våra montörer är experter på att montera kontorsmöbler, hotellinredning, butiksinredning, hyllsystem, receptionsdiskar, arkiv med mera. Med vår långa erfarenhet inom inredningsmontage kan vi erbjuda både montage och arbetsledning i projekt av alla storlekar. Våra största kunder är etablerade leverantörer av kontorsmöbler.

Förutom montage i samband med nyleveranser, assisterar vi även företag och organisationer vid omflyttningar. Vid sådana tillfällen demonterar och monterar vi ofta möbler, väggfast inredning, arkiv, armaturer, gardiner med mera. Dessutom utför vi mindre ombyggnationer och snickeriarbeten.

Säker lagring och utkörning av gods

På våra terminaler i Luleå, Umeå och Kiruna kan vi ta emot gods med ankomstkontroll, erbjuda mellanlagring samt utföra utkörning till slutkund för montage enligt överenskommen tidplan. Våra lagerlokaler är uppvärmda och försedda med avancerade säkerhetssystem för att säkerställa din trygghet som kund.

För att ytterligare effektivisera ditt lager och optimera logistiken erbjuder vi även skräddarsydda lagersystemlösningar, i samarbete med BITO. Dessa högkvalitativa och innovativa lösningar är designade för att möta dina specifika behov och ge långsiktiga fördelar för din verksamhet. Upptäck hur vi kan hjälpa dig med allt från lagerhyllor till pallställ och plastlådor.

Prisförfrågan montage

Vill du ha en offert? Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Nästa steg: synkronisera en utökning för e-post

För största nytta av ditt formulär föreslår vi att du synkroniserar det via en utökning för e-post. Läs mer om våra alternativ för e-posttillägg på följande sida: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Obs! Ta bort detta tips innan du publicerar formuläret.
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 512 MB.