Våra tjänster

Lagersystem

Kalles Bud är specialister inom lagerhantering och erbjuder skräddarsydda lösningar för att effektivisera ditt lager. Genom att samarbeta nära med vår leverantör som tillverkar lagerhyllor, pallställ och plastlådor med den senaste tekniken i sina anläggningar så kan vi erbjuda dig högkvalitativa produkter som passar dina specifika behov.

Kunden i fokus

Vi fokuserar på att skapa lösningar som är anpassade efter dina unika krav och arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att varje system är optimalt utformat och implementerat.

Lagerkoncepten är utformade för att ge långsiktiga fördelar och är kännemärkta av kvalitet, ergonomi och användarvänlighet. BITO-lagersystem är specialiserade inom metall- och plastbearbetning samt använder innovativa tillverkningsmetoder för att säkerställa att varje produkt uppfyller kraven och standarder.

Om BITO

BITO utvecklar lagersystem med fokus på användarnytta. Vi utbyter ständigt information med våra kunder och partners för optimal utveckling och implementering av våra hyll-, låd- och transportsystem.

Våra innovativa lagerkoncept bygger på långsiktiga lösningar och präglas av hög kvalitet, ergonomi, användarvänlighet och arbetsmiljö.

Vi är specialiserade på metall- och plastbearbetning samt innovativa tillverkningsmetoder för hyllor och lådor.

Produktkatalog

BITO erbjuder 5 års garanti på flera produktlinjer, speciellt på många plock- och förvaringslådor. Håll utkik efter märkning och symboler i produktkatalogen

Lådor

BITO erbjuder lager-, transport och plocklådor för alla tänkbara användningsområden. Lådorna är robusta, ergonomiska och kan anpassas efter era behov. De finns i en rad olika utföranden och kan även anpassas efter individuella behov. De ger bästa tänkbara skydd och överskådlighet såväl som enkel, kostnadseffektiv och miljövänlig hantering.

Bito-lådsystem-KallesBud

Hyllställ för Styckegods

BITO:s hyllsystem för lager omfattar hyllställ, flervåningsanläggningar, plattformssystem, genomloppsställ och lösningar för automatiserade anläggningar. De är designade för effektiv hantering av små, stora, lätta, skrymmande eller långa artiklar och tillverkas med den senaste tekniken, vilket garanterar en genomgående hög produktkvalitet.

Hyllställ styckegods Kalles Bud

Pallställ för lastpallar

BITO:s hyllsystem för lager omfattar hyllställ, flervåningsanläggningar, plattformssystem, genomloppsställ och lösningar för automatiserade anläggningar. De är designade för effektiv hantering av små, stora, lätta, skrymmande eller långa artiklar och tillverkas med den senaste tekniken, vilket garanterar en genomgående hög produktkvalitet.

Pallställ för lastpallar Kalles Bud

Grenställ för långgods

För förvaring av långt och skrymmande gods behövs speciella lagerlösningar som passar exakt till godsets storlek och vikt.

Hyllor för långa artiklar såsom rör och profiler, trä- och plåtpaneler och annat skrymmande gods måste därför tillverkas individuellt. De behöver skräddarsys, inte bara för de lagrade artiklarna utan även för det tillgängliga lagerutrymmet.

Grenställ för långgods Kalles Bud

Lådtransport

Förarlösa transportsystem säkerställer en effektiv interntransport och materialförsörjning. De blir därför alltmer populära i många olika branscher och företag.

BITO har utvecklat ett sådant förarlöst transportsystem: LEO Locative. Det automatiska systemet är snabbt installerat och lätt att använda. LEO Locative följer markeringar med spårtejp på golvet och kan transportera lådor och kartonger på upp till 20 kilo.

Lådtransport Kalles Bud

Rådgivning, service & offertförfrågan

Levi Linerudt
Transportledare, Norrbotten och Montörerna
Alexander Figaro
Transportledare och ordermottagning, Västerbotten