FAQ

Vad händer om jag upptäcker skador på mina tillhörigheter efter flytten?

Vi rekommenderar att du informerar oss så snart som möjligt om eventuella skador.

Hur säkerställer ni att mina tillhörigheter transporteras säkert?

Vi använder professionell utrustning och tekniker för att säkerställa att dina tillhörigheter transporteras säkert. Våra medarbetare är välutbildade och erfarna inom säker hantering av gods och bohag.

Kan ni erbjuda hjälp med att packa upp och ställa in möbler i det nya hemmet?

Ja, vi kan hjälpa till med att packa upp lådor och ställa in möbler enligt dina önskemål. Upppackning sker dock endast på fria ytor. Berätta för oss vad du behöver hjälp med så anpassar vi våra tjänster efter det.

Finns det några föremål ni inte kan transportera?

Vi kan transportera de flesta typer av föremål, men det finns vissa undantag, till exempel farliga kemikalier eller explosiva material. Kontakta oss om du är osäker på om vi kan transportera ett specifikt föremål.

Hur kan jag vara säker på att mitt bohag inte blir förväxlat med någon annans under flytten?

Vi använder etiketter och dokumentation för att säkerställa att ditt gods hanteras och transporteras korrekt. Om du har speciella önskemål eller krav kan vi anpassa våra procedurer efter det.

Hur långt i förväg behöver jag meddela er om eventuella specialbehov eller krav för min flytt?

Ju tidigare du informerar oss om eventuella specialbehov eller krav, desto bättre kan vi planera och förbereda oss för din flytt. Vi rekommenderar att du kontaktar oss så snart som möjligt för att diskutera dina behov.

Kan ni erbjuda flyttkartonger och förpackningsmaterial?

Ja, vi kan tillhandahålla flyttkartonger och förpackningsmaterial för din flytt. Kontakta oss för att diskutera dina behov och få mer information om tillgängliga material och priser.