Våra tjänster

Transport

Kalles transporterar dina saker i hela Sverige och på Nordkalotten. Vi har ett 50-tal fordon, allt från budbilar till fullstora ekipage. Oavsett om det gäller brådskande bud, långväga transporter, ömtåligt gods eller specialtransporter så löser vi dina behov. Vi har närvaro och utgångspunkter i Stockholm, Sundsvall, Skellefteå, Umeå, Luleå och Kiruna.

Vi kan konsten att transportera

Kalles är specialister på specialtransporter av konstföremål, antikviteter och har en lång erfarenhet av att transportera föremål som kan vara näst intill ovärderliga. Våra medarbetare har kunskapen som krävs och bilarna är specialutrustade för att transportera enstaka konstföremål som hela utställningar över hela världen.

Dags för turné?

Kalles vet hur det är att vara på turné. Vi rullar ofta längs vägarna med teaterdekor samt ljus- och ljudanläggningar i våra bilar. Våra chaufförer hjälper också gärna till vid bygge och rivning av bland annat scener.

Teknisk distribution

Kalles utför transport av kopieringsmaskiner, datorer och annan känslig elektronisk utrustning. Förutom själva transporten kan vi självklart hjälpa till med inbärning, avemballering samt bortforsling och källsortering. Våra bilar är utrustade för att klara specialtransport av oemballerad utrustning. För vissa kunder har våra chaufförer utbildning för att konfigurera, förinstallera och funktionstesta kopieringsmaskiner i samband med leverans av transporten.

Godstransporter

Kalles har stor erfarenhet och kunskap av in- och utrikestransporter, fjärrtransporter, distribution, spedition till företag och privatpersoner. Vi är experter på att transportera styckegods samt farligt/ADR-gods.

Värnar om miljön

Genom att erbjuda transport av oemballerat gods sänker vi kundens kostnader och värnar om miljön. Vid transport använder vi istället återvinningsbart flergångsemballage.

Omlastningscentral

Vi erbjuder andra transportföretag att nyttja våra terminaler i Luleå, Umeå och Kiruna för omlastning. Vi sköter sedan distribution till slutkund. I samarbete med andra transportföretag kan vi erbjuda rikstäckande linjenät för transport av ömtålig utrustning med tillhörande mervärdestjänster. Transport via linjenätet innebär att gods samlastas på fasta avgångstider.

Prisförfrågan godstransporter

Gäller ej bohagsflytt

Vill du ha en offert? Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Från
Till

Faktureringsuppgifter

Godsinformation
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 512 MB.