Jobba hos oss

Kalles växer snabbt och söker ständigt nya kollegor inom många olika områden. Med vår långa erfarenhet och stora branschkunskap vill vi inte bara förenkla vardagen för våra kunder utan också skapa en attraktiv och utvecklande arbetsplats för våra anställda. Vi har också stans godaste kaffe och roligast fikarum.

Just nu söker vi


CE/ADR chaufför på uppdrag av Linde Gas

Du kommer hantera gasolflaskor och industrigas ut mot våra kunder. Vi levererar allt ifrån industri till mackar och matbutiker. Övernattning på annat ort och helgarbete kan ske.


Spontanansökan

I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation.


Distributionschaufförer sökes till Kalles Bud och Transport

Du gillar variation i arbetet och trivs där ingen dag är den andra lik. Du trivs i transportbranschen och framförallt med varierande arbetsuppgifter.

Sista ansökningsdatum: 30 juni 2023


Lageransvarig Kiruna

I din roll hos oss kommer du främst ha butik, sälj och lagerhantering. Arbetet i sig innebär en del lastning och lossning med hjullastare av de produkter kunden önskar samtidigt som du har ordning och reda på lagret. Tjänsten är också förknippad med en hel del sälj, där du ska sälja in Kalles Bud tillsammans med vår kund.

Sista ansökningsdatum: 31 juli 2023


C chaufför ADR-transporter

Vi söker en flexibel medarbetare som vill ha en varierande vardag. Kalles Bud har ett brett utbud av arbetsuppgifter och erbjuder dig allt ifrån flytt, montering, kopieringsmaskiner till ADR-transporter med våra gasbilar.

Sista ansökningsdatum: 31 augusti 2023