Jobba hos oss

Kalles växer snabbt och söker ständigt nya kollegor inom många olika områden. Med vår långa erfarenhet och stora branschkunskap vill vi inte bara förenkla vardagen för våra kunder utan också skapa en attraktiv och utvecklande arbetsplats för våra anställda. Vi har också stans godaste kaffe och roligast fikarum.

Just nu söker vi


Spontanansökan

I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation.


Erfaren mekaniker sökes

Som Mekaniker hos Kalles Bud kommer du att spela en nyckelroll i underhållet och driften av vår fordonsflotta samt fastighet. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att utföra reparationer och service på våra fordon både i vår verkstadslokal och ute på fältet. Med din noggrannhet, strukturerade tillvägagångssätt och problemlösningsförmåga kommer du att säkerställa att våra fordon och anläggningar fungerar smidigt och effektivt.

Sista ansökningsdatum: 30 april 2024


Sommarvikariat under sommaren 2024 som Ekonom/Administratör

Söker du en meningsfull sommarupplevelse där du kan använda dina kunskaper inom ekonomi och administration? Vi har det perfekta sommarvikariatet för dig! Vi söker redan nu en engagerad och självgående individ som vill vara en del av vårt team under sommarmånaderna 2024. Som ekonom/administratör kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra ekonomiska och administrativa processer fungerar smidigt.

Sista ansökningsdatum: 30 april 2024


Behovsanställning bulkbilschaufför

Vi söker en ansvarsfull bulkbilschaufför för behovsanställning. Du kommer att transportera gaser i flytande form, såsom argon, nitrogen och oxygen, till olika industrier och sjukhus över halva Sverige och Finland. Arbetspasset är 6 dagar med övernattning i lastbilen följt av 6 dagar ledighet.

Sista ansökningsdatum: 31 maj 2024