Jobba hos oss

Kalles växer snabbt och söker ständigt nya kollegor inom många olika områden. Med vår långa erfarenhet och stora branschkunskap vill vi inte bara förenkla vardagen för våra kunder utan också skapa en attraktiv och utvecklande arbetsplats för våra anställda. Vi har också stans godaste kaffe och roligast fikarum.

Just nu söker vi


Spontanansökan

I din roll hos Kalles Bud är du ansiktet utåt mot våra kunder och för dig är kunden alltid nummer ett. Du brinner för serviceyrket och förstår vikten av en god kommunikation.


Fjärrbilschaufför med CE sökes för spännande uppdrag

Vi söker en passionerad och erfaren fjärrbilschaufför för sträckan mellan Luleå och Stockholm, tur och retur. Du blir vår nyckelperson för bohagsflytt och transport av ömtåligt gods, bland annat konst, motorcyklar och utställningar.

Ta steget in i förarsätet och ansvara för säkra och effektiva transporter samtidigt som du levererar en förstklassig kundupplevelse. Ditt fokus kommer att vara på detaljerad bohagsflytt samt transport av ömtåligt gods, samtidigt som du blir vår kontakt med kunder och skapar en trygg och pålitlig image.

Sista ansökningsdatum: 31 december 2023


Sommarvikariat under sommaren 2024 som Ekonom/Administratör

Söker du en meningsfull sommarupplevelse där du kan använda dina kunskaper inom ekonomi och administration? Vi har det perfekta sommarvikariatet för dig! Vi söker redan nu en engagerad och självgående individ som vill vara en del av vårt team under sommarmånaderna 2024. Som ekonom/administratör kommer du att spela en viktig roll i att säkerställa att våra ekonomiska och administrativa processer fungerar smidigt.

Sista ansökningsdatum: 30 april 2024