Våra tjänster

Transport i Umeå

Kalles är ditt pålitliga val för transport i Umeå och hela Sverige. Med ett imponerande fordonsflotta, inklusive budbilar och större ekipage, löser vi alla dina transportbehov. Oavsett om du behöver brådskande budleveranser, långväga transporter, ömtåligt gods eller specialtransporter, så är vi redo att ta hand om det åt dig. Vi har utgångspunkter i flera städer, inklusive Stockholm, Sundsvall, Umeå, Luleå och Kiruna.

Specialister på konst- och känsliga transporter

Kalles är specialiserade på säker transport av ömtåliga föremål som konstverk och antikviteter i Umeå. Med vår omfattande erfarenhet inom området tar vi hand om dina värdefulla föremål med största försiktighet. Våra medarbetare har den expertis som krävs, och våra fordon är specialanpassade för transport av allt från enskilda konstverk till hela utställningar runt om i världen.

Turnétransporter och leveranser i Umeå

Vi har gedigen erfarenhet av att stödja turnéer och kulturella evenemang i Umeå. Våra fordon är ofta på vägarna och transporterar teaterdekorationer, ljus- och ljudutrustning med precision och noggrannhet. Dessutom är våra chaufförer erfarna när det kommer till bygg- och nedmonteringsarbete för scener och utrustning.

Teknisk distribution och leverans

Kalles erbjuder säker transport av känslig elektronisk utrustning, inklusive kopieringsmaskiner och datorer i Umeå. Utöver själva transporten kan vi assistera med inbärning, avemballering, bortforsling och källsortering. Våra fordon är utrustade för att hantera specialtransporter av oemballerad utrustning. För vissa kunder erbjuder våra chaufförer även tekniskt stöd som konfigurering, förinstallation och funktionstester av kopieringsmaskiner vid leverans.

Godstransporter i Umeå och i hela landet

Kalles har omfattande erfarenhet och kunskap när det gäller inrikes och utrikes godstransporter, fjärrtransporter, distribution och spedition till både företag och privatpersoner i Umeå. Vi är specialiserade på transport av styckegods samt farligt/ADR-gods, och vi är här för att leverera dina varor säkert och i tid.

Miljöhänsyn och ansvar

Genom att erbjuda transporttjänster för oemballerat gods i Umeå sänker vi kostnaderna för våra kunder och tar samtidigt hänsyn till miljön. Vi använder återvinningsbart flergångsemballage vid transporter för att minska vår påverkan på miljön.

Omlastningscentral

För andra transportföretag erbjuder vi möjligheten att använda våra omlastningsterminaler i Luleå, Umeå och Kiruna. Vi tar sedan hand om distributionen till slutkunderna. Genom samarbete med andra transportföretag kan vi erbjuda ett rikstäckande nätverk för transport av ömtålig utrustning med tillhörande mervärdestjänster i Umeå. Transport via vårt nätverk innebär att godset samlastas och sker på fasta avgångstider.

Prisförfrågan godstransporter

Gäller ej bohagsflytt

Vill du ha en offert? Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Från
Till

Faktureringsuppgifter

Godsinformation
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 512 MB.