Våra tjänster

Transport i Skellefteå

Kalles är din pålitliga partner för säkra och effektiva transporter i Skellefteå och genom hela Sverige. Vi har en mångsidig fordonsflotta med ett 50-tal fordon, inklusive budbilar och fullstora ekipage. Oavsett om du behöver brådskande budleveranser, långväga transporter, ömtåligt gods eller specialtransporter, så är vi här för att lösa dina transportbehov. Vi har närvaro och utgångspunkter i Stockholm, Sundsvall, Umeå, Luleå och Kiruna.

Specialister på Konst- och Ömtålig Transport i Skellefteå

Vi har en imponerande erfarenhet inom transport av ömtåliga föremål, inklusive konstverk och antikviteter, och vi är väl medvetna om föremålens ofta ovärderliga natur. Våra kunniga medarbetare och specialutrustade fordon gör det möjligt för oss att transportera allt från enskilda konstverk till omfattande utställningar över hela världen.

Turnétransporter och leveranser

Kalles har lång erfarenhet av att stödja turnéer och kulturella evenemang i Skellefteå. Våra fordon är ständigt på vägarna och ansvarar för precision och noggrannhet när de transporterar teaterdekorationer, ljus- och ljudutrustning. Våra erfarna chaufförer kan även bistå med byggnation och nedmontering av scener och utrustning.

Teknisk Distribution och Leveranser i Skellefteå

Vi erbjuder säker transport av känslig elektronisk utrustning, inklusive kopieringsmaskiner och datorer i Skellefteå. Förutom själva transporten kan vi assistera med inbärning, avemballering, bortforsling och källsortering. Våra fordon är utrustade för att hantera specialtransporter av oemballerad utrustning. För vissa kunder kan våra chaufförer även erbjuda tekniskt stöd såsom konfigurering, förinstallation och funktionstester av kopieringsmaskiner i samband med leveransen

Erfarenhet inom Godstransporter i hela landet

Kalles har gedigen erfarenhet och omfattande kunskap när det kommer till inrikes och utrikes godstransporter, fjärrtransporter, distribution, och spedition. Vi är specialiserade på transport av styckegods samt farligt/ADR-gods och säkerställer att dina varor levereras tryggt och i rätt tid.

Miljömedvetna Transporter i Skellefteå

Vi värnar om miljön och erbjuder transporttjänster för oemballerat gods i Skellefteå, vilket minskar kostnaderna för våra kunder och minskar vår påverkan på miljön. Vid transporter använder vi återvinningsbart flergångsemballage för att minska vår miljöpåverkan.

Omlastningscentral

För andra transportföretag erbjuder vi möjligheten att använda våra terminaler i Luleå, Umeå och Kiruna för omlastning. Vi sköter sedan distributionen till slutkund. Genom samarbete med andra transportföretag kan vi erbjuda ett rikstäckande linjenät för transport av ömtålig utrustning med tillhörande mervärdestjänster i Skellefteå. Transport via vårt nätverk innebär att godset samlastas och sker på fasta avgångstider. Kalles är din partner för säkra och effektiva transporter som möter dina unika behov i Skellefteå och bortom.

Prisförfrågan godstransporter

Gäller ej bohagsflytt

Vill du ha en offert? Fyll i nedanstående formulär så återkommer vi till dig inom kort.

*” anger obligatoriska fält

Från
Till

Faktureringsuppgifter

Godsinformation
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 512 MB.