Privatflytt

Vi är en fullfjädrad flyttfirma och flytthjälp, som utför privatflyttar både in- och utrikes som ska till eller från Norrland. Med Kalles Bud som flyttfirma kan du skicka såväl enstaka möbler som hela bohag. Varje vecka kör flera flyttbilar från Norrland till södra Sverige och genom samlastning kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi är en flyttfirma med egna kontor och lager i Luleå och Umeå samt en flyttbil stationerad i Sundsvall som rullar mellan Stockholm och Östersund. Vi har även en flyttbil som är stationerad i Kiruna för uppdrag i malmfälten.

Kalles Bud är medlemmar i Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) samt The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC).

Rutavdraget

Kalles Bud kan nu erbjuda rutavdrag på flyttjänster. Då kan du dessutom spara hela 50 procent av arbetskostnaden när du tar hjälp av oss för att flytta. Vissa tjänster vid flytt av bohag mellan bostäder ger rätt till rutavdrag, till exempel flyttpackning och uppackning, lastning och lossning, samt arbetstid för transporten. Även arbete vid transport till och från magasinering ger rätt till rutavdrag om det handlar om kortare tid och denna ingår som ett led i flytten. Kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinshyra ger inte rätt till rutavdrag.

Läs mer på skatteverkets hemsida: www.skatteverket.se

Kalles privatflytt

Förmånliga priser

Vi utför givetvis privatflyttar under helger och kvällar till förmånliga priser. Perfekt för dig som har svårt att ta ledigt från jobbet under dagtid och ändå vill vara med vid flytten.

Helgflytt

Vill du flytta under helgen när du ändå är ledig? Självklart funkar det! Vi erbjuder helgflyttningar inom Norrbotten och Västerbotten. Om du i prisförfrågan anger ett flyttdatum som infaller på en helg får du veta vad din flytt kostar, inklusive helgtillägg.

Anpassat till dina behov

Våra kunniga och serviceinriktade medarbetare hjälper dig med just dina behov. Din privatflytt kan skräddarsys och exempelvis innehålla nedpackning eller ned- och uppackning.

Vårt mål är att vara en flyttfirma som erbjuder kvalitativa flyttjänster med kunnig och serviceinriktad personal, vilket borgar för nöjda kunder. När du väljer oss som flyttfirma kan du välja den servicenivå som passar dina behov:

  • Flyttning exklusive packning (du sköter packningen, vi utför själva flyttningen)
  • Flyttning inklusive packning av porslin
  • Flyttning inklusive full nedpackning
  • Flyttning inklusive full ned- och uppackning

Volymberäkning

Här kan du snabbt och enkelt räkna ut hur stor plats ditt bohag tar:
https://www.kallesbud.se/volymberakning/

Prisförfrågan privatflytt (Steg 1 av 3)

Jag flyttar från
1
2
3
4
5
6+Vill du ha hjälp att fylla i? Använd vår volymberäknare


Prisförfrågan bohagsflytt (Steg 2 av 3)

Flyttar till


Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig via e-post inom kort. Inte fått något mail? Kontrollera skräpposten.