Våra tjänster

Flyttfirma i Lycksele

Kalles flyttfirma är en ledande aktör inom flyttjänster i Lycksele, specialiserad på både privat- och företagsflyttningar. Vårt team av erfarna flyttare hanterar allt från mindre möbelförflyttningar till omfattande flyttprojekt för hela hem och kontor, lokalt, nationellt och internationellt. Vi erbjuder även tjänster som packning, lagring och transport, vilket gör oss till en komplett lösning för alla dina flyttbehov. Med våra regelbundna rutter som sträcker sig från Lycksele genom hela Norrland och vidare till södra Sverige, garanterar vi effektiva och kostnadseffektiva lösningar för varje flytt. Vår närvaro i Umeå och en flyttbil i Sundsvall säkerställer att vi alltid kan erbjuda snabb och tillförlitlig service.

Genom vårt medlemskap i branschorganisationer som Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) och The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC), kan våra kunder alltid förvänta sig högsta möjliga standard på service och säkerhet.

RUT-avdrag för flyttjänster i Lycksele

Kalles Bud erbjuder nu möjligheten att använda RUT-avdrag för våra flyttjänster i Lycksele. Genom att anlita oss kan du dra nytta av att spara upp till 50 procent av arbetskostnaden. Våra tjänster som kvalificerar för RUT inkluderar flyttpackning, uppackning, lastning och lossning, samt arbetstid för själva transporten. Vi erbjuder också RUT-berättigade tjänster för flytt till och från magasinering som en del av din korttidslagring. Notera att kostnader såsom flyttbil, drivmedel och magasinshyra inte är berättigade för RUT-avdrag.

Läs mer på www.skatteverket.se.

Flyttfirman i Lycksele med förmånliga priser

Kalles är din tillförlitliga partner för privatflytt i Lycksele. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser även under helger och kvällar. När du begär en prisuppgift för en flytt som sker under helgen, kommer vi att ge dig en fullständig kostnadsuppskattning som inkluderar eventuella tillägg för helgdagar.

Helgflytt i Lycksele

Planera din flytt under helgen i Lycksele med Kalles. När du begär en offert och anger ett helgdatum, ger vi dig en detaljerad och transparent kostnadsuppgift som inkluderar eventuella helgtillägg.

Anpassat till dina behov

Vårt team i Lycksele är redo att skräddarsy våra flyttjänster för att passa dina unika behov. Vi erbjuder allt från enbart nedpackning till fullständig ned- och uppackning, beroende på dina önskemål. Välj mellan olika nivåer av service, inklusive flyttning utan packning (där du själv står för packningen), flyttning inklusive packning av ömtåliga föremål som porslin, eller en komplett flyttjänst som inkluderar fullständig nedpackning och uppackning.

Vi är även verksamma på orter andra orter i landet så som Luleå, Umeå, Vindeln, Robertsfors, Örnsköldsvik, Nordmaling, Vilhelmina, Sundsvall, Storuman, Sorsele, Sollefteå, Skellefteå, Piteå, Östersund, Malå, Kramfors, Kiruna, Jokkmokk, Hudiksvall, Härnösand, Gävle, Boden och Arvidsjaur.

  • Flyttning exklusive packning (du sköter packningen, vi utför själva flyttningen).
  • Flyttning inklusive packning av porslin.
  • Flyttning inklusive full nedpackning.
  • Flyttning inklusive full ned- och uppackning.

Prisförfrågan

Volymberäkning
Vardagsrum
Fåtölj (0.8 m³)
Matta, 300 x 200 cm (0.2 m³)
Soffa, 3-sits (1.5 m³)
Bokhylla, 90 x 200 x 30 cm (0.6 m³)
Kristallkrona (0.5 m³)
Skåp, 200 x 120 x 50 cm (1.2 m³)
Hemmabiosystem (1 m³)
Klädkartong hängande kläder (0.3 m³)
TV-bänk (1 m³)
Sidobord (0.2 m³)
Sovrum
Barnsäng (0.8 m³)
Sängbord (0.2 m³)
Byrå (0.7 m³)
Garderob (1 m³)
Sängmadrass, 90 x 200 cm (0.5 m³)
Säng, dubbel inkl. ram (2 m³)
Kök
Stol (0.2 m³)
Stol, barnmodell (0.25 m³)
Matbord (0.6 m³)
Vitvaror
Kyl (1.2 m³)
Tvättmaskin (0.6 m³)
Microvågsugn (0.1 m³)
Diskmaskin (0.6 m³)
Torktumlare (0.6 m³)
Elektronik
Högtalare, golv (0.2 m³)
Golvlampa (0.2 m³)
Dammsugare (0.1 m³)
TV (0.4 m³)
Stereo (0.3 m³)
Kontor
Kontorsstol (0.6 m³)
Skrivbord (0.8 m³)
PC (0.15 m³)
Specialgods
Flygel (3 m³)
Bildäck, 4 st (0.6 m³)
Barnvagn (0.3 m³)
Piano (2 m³)
Skidor (0.1 m³)
Cykel (0.35 m³)
Skänk (1 m³)
Golfbag (0.3 m³)
Trädgård
Gasolgrill (1 m³)
Hammock (1.5 m³)
Parasoll (0.1 m³)
Trädgårdsmöbler (2 m³)
Trädgårdsredskap (0.3 m³)
Skottkärra (0.5 m³)
Gräsklippare (0.4 m³)
Flyttlådor
Flyttlåda (0.1 m³)
Tavellåda ca 5 tavlor, 120 x 80 x 20 cm (0.2 m³)
Sammanställning
Total volym