Flyttfirma i Gävle

Kalles Bud är din betrodda flyttfirma i Gävle, specialiserad på både inrikes och internationella privatflyttar. Oavsett om du behöver assistans med att flytta enstaka föremål eller ett helt hushåll, står vi redo att assistera dig. Vi genomför frekventa transporter mellan Gävle, andra regioner i Norrland, och södra Sverige. Vår metod för effektiv samlastning möjliggör att vi kan erbjuda fördelaktiga priser. Med kontor och lager i Umeå och en flyttbil permanent stationerad i Gävle, är vi väl förberedda för att möta dina flyttbehov.

Vår verksamhet är ansluten till Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF), och The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC), vilket garanterar att vi upprätthåller en hög standard på våra tjänster.

RUT-avdrag för flyttjänster i Gävle

Dra fördel av RUT-avdraget när du använder våra flyttjänster i Gävle. Du kan minska arbetskostnaderna med upp till 50 procent genom att anlita oss. RUT-avdraget omfattar tjänster som packning, uppackning, samt lastning och lossning. Kortvarig magasinering som är en del av flytten kan också berättiga till avdrag, dock inkluderas inte kostnader för flyttbil, drivmedel och magasinshyra.

Läs mer på www.skatteverket.se.

Prisvärd flyttfirma i Gävle

Kalles Bud i Gävle erbjuder konkurrenskraftiga priser för din flytt, tillgängliga även under helger och kvällstid. Vi utför helgflyttningar över hela Norrbotten och Västerbotten. Ange ett helgdatum i din prisbegäran för en detaljerad och transparent prisuppskattning, inklusive eventuella tillägg för helgdagar.

Helgflytt i Gävle

Planerar du en flytt under helgen? Vi erbjuder helgflyttningar i Gävle och omgivning. Specificera ett helgdatum i din offertförfrågan för en tydlig översikt av kostnaden, inklusive alla tillägg för helgdagar.

Skräddarsydda flyttjänster

Vårt team i Gävle är beredda att anpassa våra flyttjänster efter dina individuella behov. Vare sig det gäller enbart nedpackning eller både ned- och uppackning, skräddarsyr vi vår service för att ge dig bästa möjliga hjälp under flytten. När du väljer Kalles Bud som din flyttfirma i Gävle kan du vara säker på att få tillgång till professionell hjälp från vårt kunniga och serviceinriktade team.

Vi är även verksamma på orter andra orter i landet så som Luleå, Umeå, Vindeln, Robertsfors, Örnsköldsvik, Nordmaling, Lycksele,Vilhelmina, Sundsvall, Storuman, Sorsele, Sollefteå, Skellefteå, Piteå, Östersund, Malå, Kramfors, Kiruna, Jokkmokk, Hudiksvall, Härnösand, Boden och Arvidsjaur.

  • Flyttning exklusive packning (du sköter packningen, vi utför själva flyttningen).
  • Flyttning inklusive packning av porslin.
  • Flyttning inklusive full nedpackning.
  • Flyttning inklusive full ned- och uppackning.

Prisförfrågan

Volymberäkning
Vardagsrum
Fåtölj (0.8 m³)
Matta, 300 x 200 cm (0.2 m³)
Soffa, 3-sits (1.5 m³)
Bokhylla, 90 x 200 x 30 cm (0.6 m³)
Kristallkrona (0.5 m³)
Skåp, 200 x 120 x 50 cm (1.2 m³)
Hemmabiosystem (1 m³)
Klädkartong hängande kläder (0.3 m³)
TV-bänk (1 m³)
Sidobord (0.2 m³)
Sovrum
Barnsäng (0.8 m³)
Sängbord (0.2 m³)
Byrå (0.7 m³)
Garderob (1 m³)
Sängmadrass, 90 x 200 cm (0.5 m³)
Säng, dubbel inkl. ram (2 m³)
Kök
Stol (0.2 m³)
Stol, barnmodell (0.25 m³)
Matbord (0.6 m³)
Vitvaror
Kyl (1.2 m³)
Tvättmaskin (0.6 m³)
Microvågsugn (0.1 m³)
Diskmaskin (0.6 m³)
Torktumlare (0.6 m³)
Elektronik
Högtalare, golv (0.2 m³)
Golvlampa (0.2 m³)
Dammsugare (0.1 m³)
TV (0.4 m³)
Stereo (0.3 m³)
Kontor
Kontorsstol (0.6 m³)
Skrivbord (0.8 m³)
PC (0.15 m³)
Specialgods
Flygel (3 m³)
Bildäck, 4 st (0.6 m³)
Barnvagn (0.3 m³)
Piano (2 m³)
Skidor (0.1 m³)
Cykel (0.35 m³)
Skänk (1 m³)
Golfbag (0.3 m³)
Trädgård
Gasolgrill (1 m³)
Hammock (1.5 m³)
Parasoll (0.1 m³)
Trädgårdsmöbler (2 m³)
Trädgårdsredskap (0.3 m³)
Skottkärra (0.5 m³)
Gräsklippare (0.4 m³)
Flyttlådor
Flyttlåda (0.1 m³)
Tavellåda ca 5 tavlor, 120 x 80 x 20 cm (0.2 m³)
Sammanställning
Total volym