Flyttfirma i Storuman

Kalles Bud – Din betrodda flyttspecialist i Storuman, specialiserad på både inrikes och internationella flyttar för privatpersoner. Vårt team är skickligt i att sköta allt från flytt av enstaka möbelstycken till omfattande hushållsflyttningar. Med våra regelbundna transportvägar som förbinder Storuman med andra delar av Norrland och södra Sverige, erbjuder vi samlastningsalternativ som är både kostnadseffektiva och miljövänliga. Vår infrastruktur i Umeå, Luleå och Kiruna kompletteras av vår flyttbil baserad direkt i Storuman, vilket säkerställer snabb respons på dina flyttbehov.

Som medlemmar i Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF), och The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC) står vi för service och kvalitet av högsta klass.

RUT-avdrag för flyttjänster i Storuman

Kalles Bud tillhandahåller RUT-avdrag för flyttjänster i Storuman, vilket innebär att du kan halvera arbetskostnaden för tjänster som packning, uppackning, lastning, lossning, samt transporttid. Detta avdrag inkluderar även kortvarig lagring som en del av din flytt, även om kostnader relaterade till flyttbil, bränsle och magasinshyra ej omfattas.

Läs mer på www.skatteverket.se.

Konkurrenskraftiga priser på flyttjänster i Storuman

Kalles Bud erbjuder förmånliga priser på flyttjänster i Storuman, med tillgänglighet under både helger och kvällar. Våra helgflyttningar sträcker sig över hela Norrbotten och Västerbotten. Ange ett helgdatum i din prisförfrågan för att få en fullständig prisberäkning, inklusive eventuella tillägg för helgtid.

Helgflytt i Storuman

Om du planerar en flytt under helgen, kan Kalles Bud bistå med helgflyttningar i Storuman och dess närregioner. Specificera det datum du föredrar för din helgflytt när du kontaktar oss, så levererar vi en exakt och detaljerad kostnadsanalys, inkluderande alla nödvändiga tillägg för helgarbete.

Skräddarsydda flyttjänster i Storuman

Våra flyttjänster i Storuman är helt anpassningsbara för att uppfylla dina unika behov. Oavsett om du behöver assistans endast för nedpackning eller önskar en heltäckande lösning med både ned- och uppackning, arbetar vi för att din flyttprocess ska bli så problemfri som möjligt. Genom att välja Kalles Bud som din flyttfirma i Storuman kan du förlita dig på professionellt stöd från vårt kunniga och serviceorienterade team.

Vi är även verksamma på orter andra orter i landet så som Luleå, Umeå, Vindeln, Robertsfors, Örnsköldsvik, Nordmaling, Lycksele,Vilhelmina, SundsvallSorsele, Sollefteå, Skellefteå, Piteå, Östersund, Malå, Kramfors, Kiruna, Jokkmokk, Hudiksvall, Härnösand, Gävle, Boden och Arvidsjaur.

  • Flyttning exklusive packning (du sköter packningen, vi utför själva flyttningen).
  • Flyttning inklusive packning av porslin.
  • Flyttning inklusive full nedpackning.
  • Flyttning inklusive full ned- och uppackning.

Prisförfrågan

Volymberäkning
Vardagsrum
Fåtölj (0.8 m³)
Matta, 300 x 200 cm (0.2 m³)
Soffa, 3-sits (1.5 m³)
Bokhylla, 90 x 200 x 30 cm (0.6 m³)
Kristallkrona (0.5 m³)
Skåp, 200 x 120 x 50 cm (1.2 m³)
Hemmabiosystem (1 m³)
Klädkartong hängande kläder (0.3 m³)
TV-bänk (1 m³)
Sidobord (0.2 m³)
Sovrum
Barnsäng (0.8 m³)
Sängbord (0.2 m³)
Byrå (0.7 m³)
Garderob (1 m³)
Sängmadrass, 90 x 200 cm (0.5 m³)
Säng, dubbel inkl. ram (2 m³)
Kök
Stol (0.2 m³)
Stol, barnmodell (0.25 m³)
Matbord (0.6 m³)
Vitvaror
Kyl (1.2 m³)
Tvättmaskin (0.6 m³)
Microvågsugn (0.1 m³)
Diskmaskin (0.6 m³)
Torktumlare (0.6 m³)
Elektronik
Högtalare, golv (0.2 m³)
Golvlampa (0.2 m³)
Dammsugare (0.1 m³)
TV (0.4 m³)
Stereo (0.3 m³)
Kontor
Kontorsstol (0.6 m³)
Skrivbord (0.8 m³)
PC (0.15 m³)
Specialgods
Flygel (3 m³)
Bildäck, 4 st (0.6 m³)
Barnvagn (0.3 m³)
Piano (2 m³)
Skidor (0.1 m³)
Cykel (0.35 m³)
Skänk (1 m³)
Golfbag (0.3 m³)
Trädgård
Gasolgrill (1 m³)
Hammock (1.5 m³)
Parasoll (0.1 m³)
Trädgårdsmöbler (2 m³)
Trädgårdsredskap (0.3 m³)
Skottkärra (0.5 m³)
Gräsklippare (0.4 m³)
Flyttlådor
Flyttlåda (0.1 m³)
Tavellåda ca 5 tavlor, 120 x 80 x 20 cm (0.2 m³)
Sammanställning
Total volym