Flyttfirma i Robertsfors

Kalles flyttfirma i Robertsfors erbjuder en omfattande flyttservice för både privatpersoner och företag. Vår expertis inkluderar packning, lagring och transport av allt från enstaka möbler till hela hem och kontor. Vi är experter på att hantera både lokala flyttningar i Robertsfors och långdistansflyttningar över hela Sverige samt internationellt. Vår regelbundna rutt som täcker Norrland och södra Sverige innebär att vi kan erbjuda flexibla och prisvärda flyttlösningar. Med resurser i Umeå och en flyttbil i Sundsvall, är vi alltid redo att möta dina flyttbehov.

Som medlemmar i Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) och The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC), står vi för ett engagemang i högsta kvalitet och kundtillfredsställelse.

RUT-avdrag för flyttjänster i Robertsfors

Kalles Bud erbjuder nu RUT-avdrag för våra flyttjänster i Robertsfors. Med detta kan du spara 50 procent av arbetskostnaden när du anlitar oss för din flytt. Vissa tjänster i samband med bohagsflytt ger rätt till RUT-avdrag, inklusive flyttpackning och uppackning, lastning och lossning, samt arbetstid för transporten. Även arbete i samband med flytt till och från magasinering kan berättiga till RUT-avdrag om det är en del av din flytt på kort sikt. Observera att kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinshyra inte kvalificerar sig för RUT-avdrag.

Läs mer på www.skatteverket.se.

Flyttfirman i Robertsfors med förmånliga priser

Vi på Kalles är här för att hjälpa dig med din privatflytt i Robertsfors, och vi erbjuder förmånliga priser även under helger och kvällar. Vårt utbud inkluderar helgflyttningar inom Norrbotten och Västerbotten. Om du anger ett flyttdatum som infaller på en helg när du begär en prisuppgift, kommer du att få en uppskattning av kostnaden, inklusive eventuella tillägg för helgdagar.

Helgflytt i Robertsfors

Om du önskar att flytta under helgen när du är ledig, är det absolut möjligt med våra helgflyttningar i Robertsfors och omgivande områden. Ange helt enkelt ett helgdatum i din prisförfrågan, och vi ger dig en transparent uppfattning om priset, inklusive eventuella helgtillägg.

Anpassat till dina behov

Våra erfarna och serviceinriktade medarbetare är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Din privatflytt i Robertsfors kan skräddarsys för att inkludera endast nedpackning eller både ned- och uppackning, beroende på dina önskemål. Vårt mål är att erbjuda professionell flytthjälp med kunnig och serviceinriktad personal. När du väljer oss som din flyttfirma i Robertsfors kan du enkelt anpassa servicenivån efter dina behov.

Vi är även verksamma på orter andra orter i landet så som Luleå, Umeå, Vindeln, Örnsköldsvik, Nordmaling, Lycksele,Vilhelmina, Sundsvall, Storuman, Sorsele, Sollefteå, Skellefteå, Piteå, Östersund, Malå, Kramfors, Kiruna, Jokkmokk, Hudiksvall, Härnösand, Gävle, Boden och Arvidsjaur.

  • Flyttning exklusive packning (du sköter packningen, vi utför själva flyttningen).
  • Flyttning inklusive packning av porslin.
  • Flyttning inklusive full nedpackning.
  • Flyttning inklusive full ned- och uppackning.

Prisförfrågan

Volymberäkning
Vardagsrum
Fåtölj (0.8 m³)
Matta, 300 x 200 cm (0.2 m³)
Soffa, 3-sits (1.5 m³)
Bokhylla, 90 x 200 x 30 cm (0.6 m³)
Kristallkrona (0.5 m³)
Skåp, 200 x 120 x 50 cm (1.2 m³)
Hemmabiosystem (1 m³)
Klädkartong hängande kläder (0.3 m³)
TV-bänk (1 m³)
Sidobord (0.2 m³)
Sovrum
Barnsäng (0.8 m³)
Sängbord (0.2 m³)
Byrå (0.7 m³)
Garderob (1 m³)
Sängmadrass, 90 x 200 cm (0.5 m³)
Säng, dubbel inkl. ram (2 m³)
Kök
Stol (0.2 m³)
Stol, barnmodell (0.25 m³)
Matbord (0.6 m³)
Vitvaror
Kyl (1.2 m³)
Tvättmaskin (0.6 m³)
Microvågsugn (0.1 m³)
Diskmaskin (0.6 m³)
Torktumlare (0.6 m³)
Elektronik
Högtalare, golv (0.2 m³)
Golvlampa (0.2 m³)
Dammsugare (0.1 m³)
TV (0.4 m³)
Stereo (0.3 m³)
Kontor
Kontorsstol (0.6 m³)
Skrivbord (0.8 m³)
PC (0.15 m³)
Specialgods
Flygel (3 m³)
Bildäck, 4 st (0.6 m³)
Barnvagn (0.3 m³)
Piano (2 m³)
Skidor (0.1 m³)
Cykel (0.35 m³)
Skänk (1 m³)
Golfbag (0.3 m³)
Trädgård
Gasolgrill (1 m³)
Hammock (1.5 m³)
Parasoll (0.1 m³)
Trädgårdsmöbler (2 m³)
Trädgårdsredskap (0.3 m³)
Skottkärra (0.5 m³)
Gräsklippare (0.4 m³)
Flyttlådor
Flyttlåda (0.1 m³)
Tavellåda ca 5 tavlor, 120 x 80 x 20 cm (0.2 m³)
Sammanställning
Total volym