Flyttfirma i Piteå

Kalles Bud erbjuder pålitliga flyttjänster i Piteå för både inrikes och internationella privatflyttar. Vår expertis sträcker sig från att hantera enstaka möbler till kompletta hemflyttar. Med regelbundna rutter som binder samman Piteå med andra delar av Norrland och södra Sverige, kan vi effektivt erbjuda samlastning vilket hjälper till att hålla nere kostnaderna. Vi har välutrustade faciliteter i Umeå och en flyttbil stationerad i Piteå för att effektivt kunna täcka dina behov.

Som medlemmar i Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF), och The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC), säkerställer vi att du alltid får högsta möjliga service och kvalitet.

RUT-avdrag för flyttjänster i Piteå

För att göra din flytt mer kostnadseffektiv, erbjuder Kalles Bud möjligheten att nyttja RUT-avdraget för flyttjänster i Piteå. Detta avdrag låter dig spara upp till 50 procent på arbetskostnaden när du anlitar oss. Avdraget gäller för tjänster som packning och uppackning, lastning och lossning, samt arbetstid för transport. Tjänster som innefattar kortvarig magasinering som en del av flyttprocessen är även de berättigade till avdrag, även om kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinshyra inte ingår.

Läs mer på www.skatteverket.se.

Prisvärda flyttjänster i Piteå

Kalles Bud tillhandahåller konkurrenskraftiga priser på flyttjänster i Piteå, även under helger och kvällar. Våra helgflyttningar täcker hela Norrbotten och Västerbotten. När du anger ett helgdatum i din prisförfrågan tillhandahåller vi en detaljerad kostnadsberäkning, inklusive eventuella tillägg för helgdagar.

Helgflytt i Piteå

Om du planerar en flytt under helgen i Piteå, så står vi redo. Specificera helt enkelt ett helgdatum i din förfrågan, och vi presenterar en tydlig och transparent kostnadsuppskattning, inklusive alla tillägg för helgdagar.

Anpassade flyttlösningar

I Piteå anpassar vi våra flyttjänster för att möta dina specifika behov. Oavsett om det gäller bara nedpackning eller både ned- och uppackning, anpassar vi vår service för att underlätta din flytt. Kalles Bud är kända för vår professionella service och vårt erfarna, serviceinriktade personal som säkerställer en smidig flyttprocess.

Vi är även verksamma på orter andra orter i landet så som Luleå, Umeå, Vindeln, Robertsfors, Örnsköldsvik, Nordmaling, Lycksele,Vilhelmina, Sundsvall, Storuman, Sorsele, Sollefteå, SkellefteåÖstersund, Malå, Kramfors, Kiruna, Jokkmokk, Hudiksvall, Härnösand, Gävle, Boden och Arvidsjaur.

  • Flyttning exklusive packning (du sköter packningen, vi utför själva flyttningen).
  • Flyttning inklusive packning av porslin.
  • Flyttning inklusive full nedpackning.
  • Flyttning inklusive full ned- och uppackning.

Prisförfrågan

Volymberäkning
Vardagsrum
Fåtölj (0.8 m³)
Matta, 300 x 200 cm (0.2 m³)
Soffa, 3-sits (1.5 m³)
Bokhylla, 90 x 200 x 30 cm (0.6 m³)
Kristallkrona (0.5 m³)
Skåp, 200 x 120 x 50 cm (1.2 m³)
Hemmabiosystem (1 m³)
Klädkartong hängande kläder (0.3 m³)
TV-bänk (1 m³)
Sidobord (0.2 m³)
Sovrum
Barnsäng (0.8 m³)
Sängbord (0.2 m³)
Byrå (0.7 m³)
Garderob (1 m³)
Sängmadrass, 90 x 200 cm (0.5 m³)
Säng, dubbel inkl. ram (2 m³)
Kök
Stol (0.2 m³)
Stol, barnmodell (0.25 m³)
Matbord (0.6 m³)
Vitvaror
Kyl (1.2 m³)
Tvättmaskin (0.6 m³)
Microvågsugn (0.1 m³)
Diskmaskin (0.6 m³)
Torktumlare (0.6 m³)
Elektronik
Högtalare, golv (0.2 m³)
Golvlampa (0.2 m³)
Dammsugare (0.1 m³)
TV (0.4 m³)
Stereo (0.3 m³)
Kontor
Kontorsstol (0.6 m³)
Skrivbord (0.8 m³)
PC (0.15 m³)
Specialgods
Flygel (3 m³)
Bildäck, 4 st (0.6 m³)
Barnvagn (0.3 m³)
Piano (2 m³)
Skidor (0.1 m³)
Cykel (0.35 m³)
Skänk (1 m³)
Golfbag (0.3 m³)
Trädgård
Gasolgrill (1 m³)
Hammock (1.5 m³)
Parasoll (0.1 m³)
Trädgårdsmöbler (2 m³)
Trädgårdsredskap (0.3 m³)
Skottkärra (0.5 m³)
Gräsklippare (0.4 m³)
Flyttlådor
Flyttlåda (0.1 m³)
Tavellåda ca 5 tavlor, 120 x 80 x 20 cm (0.2 m³)
Sammanställning
Total volym