Flyttfirma i Luleå

Kalles Flyttfirma i Luleå är din pålitliga resurs för alla flyttjänster. Vår expertis sträcker sig från packning och lagring till transport av möbler och hela hem eller företag. Vi hanterar både lokala flyttningar inom Luleå och långdistansflyttningar genom hela Sverige och internationellt. Vår omfattande rutt inkluderar Norrland och södra Sverige, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda flexibla och prisvärda lösningar. Med våra faciliteter i Umeå och en flyttbil i Sundsvall, kan vi alltid garantera snabb och pålitlig service.

Som medlemmar i Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) och The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC), garanterar Kalles flyttfirma högsta kvalitet och kundnöjdhet.

RUT-avdrag för flyttjänster i Luleå

Kalles Bud erbjuder nu RUT-avdrag för våra flyttjänster i Luleå. Med detta kan du spara 50 procent av arbetskostnaden när du anlitar oss för din flytt. Vissa tjänster i samband med bohagsflytt ger rätt till RUT-avdrag, inklusive flyttpackning och uppackning, lastning och lossning, samt arbetstid för transporten. Även arbete i samband med flytt till och från magasinering kan berättiga till RUT-avdrag om det är en del av din flytt på kort sikt. Observera att kostnader för flyttbil, drivmedel eller magasinshyra inte kvalificerar sig för RUT-avdrag.

Läs mer på www.skatteverket.se.

Flyttfirman i Luleå med förmånliga priser

Vi på Kalles är här för att hjälpa dig med din privatflytt i Luleå, och vi erbjuder förmånliga priser även under helger och kvällar. Vårt utbud inkluderar helgflyttningar inom Norrbotten och Västerbotten. Om du anger ett flyttdatum som infaller på en helg när du begär en prisuppgift, kommer du att få en uppskattning av kostnaden, inklusive eventuella tillägg för helgdagar.

Helgflytt i Luleå

Om du önskar att flytta under helgen när du är ledig, är det absolut möjligt med våra helgflyttningar i Luleå och omgivande områden. Ange helt enkelt ett helgdatum i din prisförfrågan, och vi ger dig en transparent uppfattning om priset, inklusive eventuella helgtillägg.

Anpassat till dina behov

Våra erfarna och serviceinriktade medarbetare är redo att anpassa våra tjänster efter dina specifika behov. Din privatflytt i Luleå kan skräddarsys för att inkludera endast nedpackning eller både ned- och uppackning, beroende på dina önskemål. Vårt mål är att erbjuda professionell flytthjälp med kunnig och serviceinriktad personal. När du väljer oss som din flyttfirma i Luleå kan du enkelt anpassa servicenivån efter dina behov.

Vi är även verksamma på orter andra orter i landet så som Umeå, Vindeln, Robertsfors, Örnsköldsvik, Nordmaling, Lycksele,Vilhelmina, Sundsvall, Storuman, Sorsele, Sollefteå, Skellefteå, Piteå, Östersund, Malå, Kramfors, Kiruna, Jokkmokk, Hudiksvall, Härnösand, Gävle, Boden och Arvidsjaur.

  • Flyttning exklusive packning (du sköter packningen, vi utför själva flyttningen).
  • Flyttning inklusive packning av porslin.
  • Flyttning inklusive full nedpackning.
  • Flyttning inklusive full ned- och uppackning.

Prisförfrågan

Volymberäkning
Vardagsrum
Fåtölj (0.8 m³)
Matta, 300 x 200 cm (0.2 m³)
Soffa, 3-sits (1.5 m³)
Bokhylla, 90 x 200 x 30 cm (0.6 m³)
Kristallkrona (0.5 m³)
Skåp, 200 x 120 x 50 cm (1.2 m³)
Hemmabiosystem (1 m³)
Klädkartong hängande kläder (0.3 m³)
TV-bänk (1 m³)
Sidobord (0.2 m³)
Sovrum
Barnsäng (0.8 m³)
Sängbord (0.2 m³)
Byrå (0.7 m³)
Garderob (1 m³)
Sängmadrass, 90 x 200 cm (0.5 m³)
Säng, dubbel inkl. ram (2 m³)
Kök
Stol (0.2 m³)
Stol, barnmodell (0.25 m³)
Matbord (0.6 m³)
Vitvaror
Kyl (1.2 m³)
Tvättmaskin (0.6 m³)
Microvågsugn (0.1 m³)
Diskmaskin (0.6 m³)
Torktumlare (0.6 m³)
Elektronik
Högtalare, golv (0.2 m³)
Golvlampa (0.2 m³)
Dammsugare (0.1 m³)
TV (0.4 m³)
Stereo (0.3 m³)
Kontor
Kontorsstol (0.6 m³)
Skrivbord (0.8 m³)
PC (0.15 m³)
Specialgods
Flygel (3 m³)
Bildäck, 4 st (0.6 m³)
Barnvagn (0.3 m³)
Piano (2 m³)
Skidor (0.1 m³)
Cykel (0.35 m³)
Skänk (1 m³)
Golfbag (0.3 m³)
Trädgård
Gasolgrill (1 m³)
Hammock (1.5 m³)
Parasoll (0.1 m³)
Trädgårdsmöbler (2 m³)
Trädgårdsredskap (0.3 m³)
Skottkärra (0.5 m³)
Gräsklippare (0.4 m³)
Flyttlådor
Flyttlåda (0.1 m³)
Tavellåda ca 5 tavlor, 120 x 80 x 20 cm (0.2 m³)
Sammanställning
Total volym