Flyttfirma i Vindeln

Kalles flyttfirma i Vindeln är din ideala partner för alla typer av flyttar. Vi är experter på både lokala flyttningar inom Vindeln och längre transporter över hela Sverige och internationellt. Våra tjänster innefattar allt från flyttning av enskilda möbler till hela hem och kontorsflyttar, inklusive packning, lagring och säker transport. Med vår erfarenhet och kunskap säkerställer vi en smidig och trygg flyttprocess för våra kunder. Vår omfattande service täcker inte bara Vindeln utan sträcker sig över Norrland och ner till södra delar av landet, vilket möjliggör samlastning och kostnadseffektiva lösningar. Tack vare våra resurser i Umeå och vår stationerade flyttbil i Sundsvall kan vi alltid erbjuda snabba och tillförlitliga flyttjänster.

Vår flyttfirma är stolt över att vara medlem i Svenska Åkeriföretag (SÅ), Sveriges Möbeltransportörers Förbund (SMF) och The Federation of European Movers Associations (FEDEMAC), vilket garanterar högsta servicekvalitet och kundnöjdhet.

RUT-avdrag för flyttjänster i Vindeln

Kalles Bud erbjuder nu RUT-avdrag för våra omfattande flyttjänster i Vindeln. Du kan minska dina kostnader med 50 procent på arbetskostnaden när du väljer oss för din flytt. Vi erbjuder RUT-berättigade tjänster som inkluderar packning, lastning, lossning och transporttid. Flyttjänster till och från magasinering kan också ge RUT-avdrag, under förutsättning att det är en del av din flytt. Notera att utgifter såsom flyttbil, drivmedel eller magasinshyra inte är berättigade för RUT-avdrag.

Läs mer på www.skatteverket.se.

Flyttfirman i Vindeln med förmånliga priser

Kalles står redo att underlätta din flytt i Vindeln med konkurrenskraftiga priser, även under helger och kvällar. När du anger ett flyttdatum som infaller på en helg i din prisförfrågan, kommer vi att ge dig en noggrann kostnadsberäkning, inklusive eventuella tillägg för helgdagar.

Helgflytt i Vindeln

Välj Kalles för din helgflytt i Vindeln. När du anger ett helgdatum i din prisförfrågan, kan du förvänta dig en transparent och detaljerad kostnadsuppskattning, inklusive eventuella helgtillägg.

Anpassat till dina behov

Våra tjänster i Vindeln kan anpassas efter dina specifika behov. Välj mellan enbart nedpackning eller fullständig ned- och uppackning. Vårt mål är att erbjuda professionell och skräddarsydd flytthjälp.

Vi är även verksamma på orter andra orter i landet så som Luleå, Umeå, Robertsfors, Örnsköldsvik, Nordmaling, Lycksele,Vilhelmina, Sundsvall, Storuman, Sorsele, Sollefteå, Skellefteå, Piteå, Östersund, Malå, Kramfors, Kiruna, Jokkmokk, Hudiksvall, Härnösand, Gävle, Boden och Arvidsjaur.

  • Flyttning exklusive packning (du sköter packningen, vi utför själva flyttningen).
  • Flyttning inklusive packning av porslin.
  • Flyttning inklusive full nedpackning.
  • Flyttning inklusive full ned- och uppackning.

Prisförfrågan

Volymberäkning
Vardagsrum
Fåtölj (0.8 m³)
Matta, 300 x 200 cm (0.2 m³)
Soffa, 3-sits (1.5 m³)
Bokhylla, 90 x 200 x 30 cm (0.6 m³)
Kristallkrona (0.5 m³)
Skåp, 200 x 120 x 50 cm (1.2 m³)
Hemmabiosystem (1 m³)
Klädkartong hängande kläder (0.3 m³)
TV-bänk (1 m³)
Sidobord (0.2 m³)
Sovrum
Barnsäng (0.8 m³)
Sängbord (0.2 m³)
Byrå (0.7 m³)
Garderob (1 m³)
Sängmadrass, 90 x 200 cm (0.5 m³)
Säng, dubbel inkl. ram (2 m³)
Kök
Stol (0.2 m³)
Stol, barnmodell (0.25 m³)
Matbord (0.6 m³)
Vitvaror
Kyl (1.2 m³)
Tvättmaskin (0.6 m³)
Microvågsugn (0.1 m³)
Diskmaskin (0.6 m³)
Torktumlare (0.6 m³)
Elektronik
Högtalare, golv (0.2 m³)
Golvlampa (0.2 m³)
Dammsugare (0.1 m³)
TV (0.4 m³)
Stereo (0.3 m³)
Kontor
Kontorsstol (0.6 m³)
Skrivbord (0.8 m³)
PC (0.15 m³)
Specialgods
Flygel (3 m³)
Bildäck, 4 st (0.6 m³)
Barnvagn (0.3 m³)
Piano (2 m³)
Skidor (0.1 m³)
Cykel (0.35 m³)
Skänk (1 m³)
Golfbag (0.3 m³)
Trädgård
Gasolgrill (1 m³)
Hammock (1.5 m³)
Parasoll (0.1 m³)
Trädgårdsmöbler (2 m³)
Trädgårdsredskap (0.3 m³)
Skottkärra (0.5 m³)
Gräsklippare (0.4 m³)
Flyttlådor
Flyttlåda (0.1 m³)
Tavellåda ca 5 tavlor, 120 x 80 x 20 cm (0.2 m³)
Sammanställning
Total volym